سفارش تبلیغ
صبا ویژن
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

 
بسیاری از بگومگوها و مشاجرات خانوادگی ناشی از درست صحبت نکردن و عدم توانایی در رساندن مفهوم و منظور افراد است.

در این مقاله به بررسی 6 قانون ارتباطی اشاره خواهیم کرد :

برای کاستن از این مشاجرات متخصصین آموزش‌های مهارت‌های ارتباطی، تدابیری برای برقراری ارتباط مناسب تدوین کرده‌اند که به خلاصه‌ای از آنها اشاره می‌کنیم:

قانون ارتباطی 1:

به جای ?تو و شما? جملات خود را با من شروع کنید.

 

قانون ارتباطی 2:

تا جایی که امکان دارد از کلمات ?همیشه و هرگز? استفاده نکنید. مثل اینکه می‌گویید: ?هیچ‌وقت دست به سیاه و سفید نمی‌زنی? واژه‌های ?هرگز و همیشه? بیش از اندازه قدرتمند هستند و بی‌آنکه لازم باشد طرف مقابل را خشمگین می‌سازند، از این گذشته بسیار ضعیف هستند، زیرا به راحتی می‌توان در مقام تکذیب آن حرف زد، البته مردم وقتی از این کلمات استفاده می‌کنند، می‌خواهند بگویند از این موضوع به شدت ناراحت هستند و بیشتر قصد تاکید دارند و می‌خواهند مطمئن شوند که طرف مقابلشان متوجه موضوع شده است. ولی نمی‌دانند کسی که فقط دو سه بار اشتباهی را مرتکب شده است چقدر از این موضوع ناراحت می‌شود.

 

قانون ارتباطی 3:

رشته‌ کلام همسرتان را پاره نکنید. در هنگام صحبت کردن بگذارید همسرتان حرفش را کاملا بزند. زمانی‌که صحبتش را قطع می‌کنید وی را عصبانی می‌کنید و به او این احساس را می‌دهید که کسی به حرف شما گوش نمی‌کند و برای آن ارزشی قائل نیست. از آنجائیکه اجازه نداده‌اید جمله‌اش تمام شود، ممکن است نتیجه‌گیری شتاب زده و غیر واقعی بکنید.

 

ممکن است هر چقدر تلاش کنید نتوانید این رفتار خود را کنترل نمائید در این شرایط بهتر است بگویید ?نوبت صحبت به من هم بده زیرا به نظر می‌رسد حرف‌های غیر منصفانه می‌زنی ولی خواب ادامه بده? و یا اینکه بگویید :?می‌دانم نباید صحبت را قطع کنم ولی می‌خواهم بدانی غیر منصفانه قضاوت می‌کنی? در این شرایط گوینده به اندازه ی کافی اعتراض خود را بیان می‌کند و احساس خود را نیز مطرح می‌سازد و در موقعیتی قرار می‌گیرد که بتواند پایان سخن همسرش را بشنود. در عین حال اعتراض به اندازه ی کافی کوتاه است و طرف مقابل را عصبانی نمی‌کند و می‌تواند به حرف زدن ادامه دهد.

 

قانون ارتباطی 4:

حرف همسرتان را به زبان خود خلاصه کنید ?دانیل بی‌وایل?، یکی از متخصصین مهارت‌های ارتباطی می‌گوید وقتی همسرتان سعی دارد احساسش را با شما در میان بگذارد سعی کنید سخن او را با عبارات خود خلاصه کنید تا بدانید منظور او را فهمیده‌اید و بعد از او سوال کنید آیا درست می‌گویم. در این شرایط هر دو به حرف‌های یکدیگر گوش فرا می‌دهند.

قانون خلاصه کردن مبتنی بر یک فراست مهم است و تلاشی است تا طرفین ازدواج وقتی حرف‌های یکدیگر را خلاصه نمی‌کنند آن را بفهمند. سعی کنیم از این قانون سود ببریم و بپذیریم که گوش دادن به حرف‌های همسر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

قانون ارتباطی 5:

از ذهن خوانی پرهیز کنید. ذهن خوانی یکی از خطاهای ارتباطی است، یعنی شما برداشت‌های خود را به دیگران نسبت می‌دهید، تصور می‌کنید مردم چگونه فکر می‌کنند، چه احساسی دارند و چه می‌خواهند بکنند. ذهن خوانی می‌تواند کاملا تحریک کننده و خشم برانگیز باشد عباراتی از قبیل:

?تو می‌خواستی مرا مجازات کنی?

?تو دوستان مرا نمی‌پسندی?

?تو از مسئولیت فرار می‌کنی?

می‌خواستی کاری بکنی که من احساس گناه بکنم?


عباراتی از این قبیل می‌تواند مانع گفتگوی منطقی شود. اشخاص دوست ندارند که دیگران درباره ی احساسات و علائق آنها به حدس و گمان متوسل شوند، به خصوص حدس اشتباه آنها را به شدت ناراحت می‌کند و این اتفاقی است که اغلب روی می‌دهد. ذهن خوانی ممکن است یک بیان ناقص باشد که از آن برای پی بردن به همه ی مطالب استفاده کنید. توجه داشته باشید که گاه ?ذهن خوانی? مبین ترس شماست که به شکل اظهارنظر درباره ی احساسات و انگیزه‌های دیگران متجلی می‌شود.

 


  


عفونت‌هایی که در طی مقاربت (مهبلی، مقعدی یا دهانی) از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شوند، به عفونت‌های آمیزشی معروف هستند. هر چند که این عفونت‌ها، هم مردان و هم زنان را مبتلا می‌کنند، ولی علایم آنها با یکدیگر متفاوت است (به مبحث


تعریف نهفتگی:فاصله زمانی تماس با عامل بیماری و شروع علایم.

نام عفونت:تبخال تناسلی

دوره مخفی بودن(نهفتگی):4 الی 7 روز

علایم در مردان:زخم یا خارش آلت و بعضا رانهاست.سپس تعدادی تاول کوچک و دردناک ظاهر میشود.با پاره شدن تاولها، زخمهایی ایجاد میشوئ که پس از 10 الی 14 روز بهبود پیدا میکنند.بعضی اشخاص ممکن است در طی حملات، تب هم داشته باشند.این بیماری معمولا عود میکند

تشخیص و درمان:تشخیص معمولا بر اساس ظاهر پوست آلت داده میشود.داروهای ضد ویروس خوراکی، چنانچه در اوایل حملات مصرف شوند، باعث کوتاه شدن مدت آنها میشود، اما ویروس را ریشه کن نمیکند.تبخال تناسلی هنگام وجود زخم، بیشتر از مواقع دیگر مسری است، اما در برخی موارد،بعد از بهبود زخم هم باعث انتقال عفونت میشود

************ ********* ********* ********* ********* *****

نام عفونت:زگیل تناسلی

دوره مخفی بودن(نهفتگی):1 الی 20 ماه

علایم در مردان:به صورت توده های گوشتی و صورتی رنگ بر روی آلت و در برخی موارد اطراف مقعد ظاهر می شود

تشخیص و درمان:با جراحی یا داروهای موضعی درمان می شوند.گاهی اوقات علی رغم درمان، ممکن است عود کند

************ ********* ********* ********* ********* *****

نام عفونت:سوزاک

دوره مخفی بودن(نهفتگی):2 الی 10 روز

علایم در مردان:درد یا سوزش موقع ادرار و در برخی موارد خروج ترشحاتی از آلت

تشخیص و درمان:پزشک از ترشحات مجرای خروج ادرار و یا راست روده نمونه برداری می کند.درمان با آنتی بیوتیک انجام می شود

************ ********* ********* ********* ********* *****

نام عفونت:ایدز

دوره مخفی بودن(نهفتگی):6 الی 8 هفته

علایم در مردان:در ابتدا ممکن است علامتی نداشته باشد اما در برخی موارد ممکن است با حالت شبیه به آنفلوآنزا که گاهی همراه با تورم غدد لنفاوی و بثورات پوستی است ایجاد شود.چه شخص علامت داشته باشد و چه نداشته باشد، عفونت منتقل می شود

تشخیص و درمان:تشخیص آن با آزمایش خون انجام می شود.در حال حاضر روشی برای درمان آن وجود ندارد ولی روشهایی برای کند کردن پیشرفت بیماری وجود دارد

************ ********* ********* ********* ********* *****

نام عفونت:التهاب غیر سوزاکی مجرای خروج ادرار

دوره مخفی بودن(نهفتگی):1 الی 6 هفته

علایم در مردان:احساس درد یا سوزش هنگام ادرار بویژه صبح ها.ممکن است ترشحاتی نیز خارج شود

تشخیص و درمان:پزشک از ترشحات مجرای خروج ادرار نمونه برداری می کند.درمان با آنتی بیوتیک انجام می شود

************ ********* ********* ********* ********* *****

نام عفونت:شپش عانه

دوره مخفی بودن(نهفتگی):صفر الی 17 روز

علایم در مردان:معمولا خارش شدید در ناحیه عانه وجود دارد بویژه شبها.شپشها بین 1 الی 2 میلیمتر طول دارند

تشخیص و درمان:درمان با محلولهای از بین برنده شپشها صورت می گیرد

************ ********* ********* ********* ********* *****

نام عفونت:سیفلیس

دوره مخفی بودن(نهفتگی):1 الی 12 هفته

علایم در مردان:در ابتدا زخمی بدون درد و بسیار مسری بر روی ناحیه تناسلی (معمولا روی آلت یا داخل راست روده)ایجاد می شود

تشخیص و درمان:تشخیص با آزمایش خون و نمونه برداری از زخمها انجام می شود.درمان با آنتی بیوتیک انجام می شود

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عفونت‌های آمیزشی در زنان‌مراجعه کنید). همچنین علایم، فرد بسته به نوع تماس جنسی هم متفاوت است، برای مثال در مردان همجنس‌باز، علایم درگیری راست روده اغلب شایع‌تر است. برخی از عفونت‌ها، حتی اگر علایم کمی هم داشته باشند، ممکن است خطرناک باشند و در صورت درمان نشدن باعث ایجاد آسیب‌های دایمی شوند. در صورتی که فکر می‌کنید شما یا همسرتان مبتلا به عفونت آمیزشی هستید، باید به پزشک یا به درمانگاه عفونت‌های آمیزشی مراجعه کنید تا با حفظ کامل رازداری، درمان شوید. ابتلا به چند نوع عفونت آمیزشی به طور همزمان شایع است. تا زمانی که پزشک تأیید کند که عفونت کاملاً برطرف شده است باید از هرگونه رابطه جنسی بپرهیزید. خطر ابتلا به عفونت آمیزشی با استفاده از رفتارهای جنسی سالـم کـاهش پیـدا می‌‌کند:


  
خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :19
بازدید دیروز :11
کل بازدید : 797545
کل یاداشته ها : 105


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ